+371 28808598

Kontakta oss

Begär Offert
Använd A1Renovering som din underentreprenör

Använd A1Renovering som din underentreprenör

Vårt företag grundades 2013 i Lettland och vi har sedan dess utfört en rad olika arbeten som underleverantör inom byggbranschen. Våra medarbetare har stor erfarenhet inom flera olika områden, framför allt med inredning av hus och lägenheter av olika storlek. Som exempel kan nämnas uppsättning av gipsväggar, läggning av kakel och golv, isolering, måleriarbeten och allt annat som kan behövas.

Bland våra kunder finns skolor, kontor, privatpersoner och offentliga byggnader. Med tiden har vår verksamhet vuxit till sig och de senaste åren har vi satsat allt mer på den skandinaviska marknaden. Vi kan ta oss an uppdrag som underentreprenör i hela Sverige, av flera olika slag. Tack vare att vi har en bred erfarenhet kan vi ta oss an det mesta.

Genom att välja oss som underentreprenör kan du vara säker på att jobbet blir väl utfört, vi håller alltid hög kvalitet. Kontakta oss gärna för att se lite närmare vad vi har att erbjuda, vi kommer helt säkert att kunna få igång ett bra samarbete. Våra medarbetare är noggranna och gör ett gott jobb från grunden till finbearbetningen. A1Renovering är ett självklart val för den som vill ha kvalitet.

Använd A1Renovering som din underentreprenör
5 (100%) 15 votes
© Copyright 2016 A1Renovering. Developed by KurlandMedia