+371 28808598

Kontakta oss

Begär Offert

Plattsättare Stockholm- alltid till hands

Allt fler väljer plattsättning för sina hem. Det är både snyggt och hållbart, samt lätt att hålla rent. Som plattsättare Stockholm kan vi erbjuda våra tjänster för såväl stora som små uppdrag. Vi är tillgängliga i hela landet, och är kända för vår goda kvalitet. Våra plattsättare Stockholm tar hand om ditt hus på allra bästa sätt. Du kommer helt klart att bli nöjd med vårt arbete.

Hjälp av plattsättare Stockholm

Det finns flera olika sorters klinkers och plattor, en del för inomhusbruk medan andra mest används utomhus. En del sätts upp på väggarna medan andra är till för golvet. Våra plattsättare Stockholm har erfarenhet av flera olika sorters plattor och kan utföra de flesta uppdrag inom plattsättning. Från kakel till keramiska plattor eller klinkers och terrazzo.

Plattsättare Stockholm som kan sin sak

Det är snyggt med plattor, men de måste sättas upp på rätt sätt. Våra plattsättare Stockholm jobbar med precision, det ska inte sitta snett utan allt måste göras noggrant. Men även om de gör allt med omsorg så är de ändå snabba, vilket är en mycket bra kombination. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert. Berätta om dina behov och drömmar så kommer våra plattsättare Stockholm att uppfylla dessa.

Bra plattsättare Stockholm vid alla tillfällen

Vi tar oss an både stora och små hus, väggar och golv. I tillägg till bostäder jobbar vi även med industriella lokaler. Om det handlar om en renovering tar vi först bort de gamla plattorna innan det egentlige arbetet med plattsättning kan komma igång. Det vanligaste är naturligtvis badrum och kök, utrymmen där man traditionellt föredrar att ha plattor. Men vi kan också lägga snygga plattor i trädgården eller på uteplatsen. Många väljer också plattsättare Stockholm för att göra en ny garageuppfart eller altan.

De bästa plattsättare som finns

Det finns flera olika sorters klinkers och kakel idag, i ett antal material, mönster och färger. För att resultatet ska bli bra så måste plattsättare Stockholm vara noggranna och känna till dessa variationer. Våra medarbetare har alla lång erfarenhet och trivs med plattsättning, vilket syns efter avslutat uppdrag. Det spelar ingen roll för oss om det är fråga om ett litet badrum eller ett helt hus, våra kunder ska alltid vara nöjda. Kontakta oss gärna för mer detaljer om vad vi kan leverera som plattsättare Stockholm.

Vårt företag är baserat i Lettland och all kommunikation sker på engelska.

Plattsättare Stockholm
5 (100%) 21 votes
© Copyright 2016 A1Renovering. Developed by KurlandMedia